Μια απλή ιδέα γίνεται τάση…

Ένα χρόνο πριν διαπιστώσαμε την έλειψη στην ελληνική αγορά μια πλατφόρμας που να μπορεί να συγκεντρώνει τις καλυτερες δραστηριότητες για να αθληθεί, να διασκεδάσει, να ξεφύγει καποιος απο την καθημερινότητα. Η αρχική σκέψη ήταν ότι αυτή η διαδικασία πρέπει να είναι τοσο απλή, που να παροτρύνει τον επισκέπτη το ίδιο εύκολα να αναζητά κάτι καινούριο ή να ψάχνει μεταξύ εναλλακτικών επιλογών για αυτό που του αρεσει. Η ιδέα πήρε σάρκα και οστά με την πλατφόρμα του efun

Όραμα μας…

  • Να ΕΜΠΝΕΟΥΜΕ όλο και περισσοτέρους ανθρώπους να εντάξουν στην καθημερινότητα τους την Άθληση, το Παιχνίδι, την Διασκέδαση.
  • Να ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ στη βελτίωση της καθημερινότητας όσων μας εμπιστευτούν.
  • Να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ένα περιβάλλον που η αναζήτηση, η κράτηση και άρα η πρόσβαση σε δραστηριότητες θα γίνεται ολοένα και με πιο εύκολο τρόπο.

 

Στόχος μας…

  • Να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς στον τομέα της παροχής υπηρεσιών, επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες.
  • Να δημιουργήσουμε μια μοναδική πελάτο-κεντρική υπηρεσία που θα παρέχει άμεσα, πλήρη και έγκυρη ενημέρωση, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο διαχείρισης κρατήσεων για τον συνεργάτη μας.

 

Σε καλωσορίζουμε στην νέα τάση που χτίζει το efun