διαδρομή από την Κέρκυρα στα βόρεια έως τη Ζάκυνθο στα νότια στη δυτική ακτή της ηπειρωτικής Ελλάδας. Θα προσπαθήσουμε να σας εξηγήσουμε τα νησιά εδώ γιατί το Ιόνιο Πέλαγος είναι ένα από τα αγαπημένα μας μέρη για ιστιοπλοΐα, ωστόσο είναι αδύνατο να περιγράψουμε με λόγια την πραγματική τους ομορφιά!
Τι περιλαμβάνει η δραστηριότητα; :
- Κράτηση ολόκληρου του σκάφους για την ομάδα σας
- Κρεβάτι σε καμπίνα με 1 διπλό ή 2 μονά κρεβάτια με ιδιωτικό μπάνιο.
- Ο καπετάνιος με τον μάγειρα/οικοδεσπότη
- Ανά άτομο, κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρι, ένα ζευγάρι πετσέτες μπάνιου (πετσέτα σώματος, πετσέτα προσώπου/χεριών) και μία πετσέτα δαπέδου/θαλάσσης
- Στο μπαρ διατίθεται δωρεάν μπύρα, κρασί και ούζο. (Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους σε ποτά ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν τους επιτρέπεται να μείνουν ενώ ταξιδεύουν ή κολυμπούν για τη δική τους ασφάλεια και την προστασία των συνεπιβατών τους.) Στο σκάφος, ο κυβερνήτης έχει τον τελευταίο λόγο για το ποσότητα αλκοόλ που μπορεί να πιει.)
- Στο εσωτερικό και στο κατάστρωμα, υπάρχει ένα CD player και ένα ραδιόφωνο με ηχεία.
- Εξοπλισμός πρόσβασης στο Διαδίκτυο
- Όλα τα έξοδα ελλιμενισμού στη μαρίνα υπόκεινται σε ΦΠΑ και ελληνικούς φόρους.
- Τρεχούμενο νερό και καύσιμα
- Όλα τα άλλα λειτουργικά έξοδα του γιοτ
- Σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα ναυλωμένα γιοτ, απαιτείται ασφάλιση γιοτ για ζημιές στο σκάφος ή τρίτα μέρη.
- Ολόκληρος ο εξοπλισμός του γιοτ, συμπεριλαμβανομένης της λέμβου και του εξωλέμβιου κινητήρα του
- Φρεσκοψημένο ψωμί, βούτυρο, χειροποίητη μαρμελάδα, μέλι, καφές, τσάι, γάλα, δημητριακά, χυμός πορτοκαλιού, φρέσκα τοπικά φρούτα και γιαούρτι αποτελούν το πρωινό.
- Το μεσημεριανό γεύμα αποτελείται από ελληνική κουζίνα, σαλάτες λαχανικών ή ζυμαρικών, μεζέδες (τυπικά ελληνικά τάπας όπως τζατζίκι, χούμο και άλλα) και φρέσκα φρούτα.
- Συνιστώνται νερό και μη αλκοολούχα ποτά (πορτοκάλι, λεμόνι, σόδα, κόκα κόλα κ.λπ.)
Τι δεν περιλαμβάνει η δραστηριότητα; :
- Τα δείπνα πρέπει να δαπανηθούν δοκιμάζοντας την απολαυστική ελληνική κουζίνα που σερβίρεται στις τοπικές ταβέρνες (μέσο κόστος 15-20 ευρώ για ένα γεύμα και κρασί ή μπύρα). Το κόστος της προετοιμασίας του μάγειρα/οικοδεσπότη σας ενός από τα θρυλικά γεύματά μας (ποτό του ηλίου, ορεκτικά, κυρίως πιάτο, κρασί ή μπύρα και επιδόρπιο) είναι 30 ευρώ ανά άτομο (τουλάχιστον 4 άτομα).
- Η χρήση του κλιματιστικού είναι απεριόριστη. Και τα δύο σκάφη έχουν 6 ώρες κλιματισμό κάθε μέρα που περιλαμβάνεται στην χρέωση, 3 το βράδυ (αρκετά για έναν αξιοπρεπή ύπνο) και 3 το απόγευμα (το γιοτ παραμένει δροσερό για το υπόλοιπο της ημέρας).
- Τυχόν επιπλέον ώρες χρεώνονται με 6 ευρώ την ώρα, εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τον κλιματισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
- Ανά άτομο, περισσότερα από ένα σετ πετσέτες μπάνιου και μια πετσέτα καταστρώματος/θαλάσσης. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τόσες πετσέτες όσες προσφέρουν τα ξενοδοχεία, για πρακτικούς λόγους. Οι πετσέτες είναι αρκετά μεγάλες και ο αποθηκευτικός χώρος σε ένα γιοτ είναι περιορισμένος.
- Η δική σας ιδιωτική ταξιδιωτική ασφάλιση
- Πτήσεις
- Προτάσεις πληρώματος
- Μεταφορές από και προς το γιοτ (έξτρα χρέωση)
Κράτηση