loader image

 • Κάνε Κράτηση Τώρα
 • Τύπος Δραστηριότητας
 • Διάλεξε Έξτρα Υπηρεσίες
 • Διάλεξε Ημερομηνία & Ώρα
 • Εγγραφή / Σύνδεση
 • Διάλεξε Τρόπο Πληρωμής
 • Επιβεβαίωση Κράτησης
 • Ολοκλήρωση Κράτησης

Κάνε Κράτηση Τώρα

Επίλεξε την δραστηριότητα που σου ταιριάζει και κάνε το 1ο βήμα για διασκέδαση

Κάνε Κράτηση Τώρα

Επίλεξε την δραστηριότητα που σου ταιριάζει και κάνε το 1ο βήμα για διασκέδαση

Τύπος Δραστηριότητας

Επίλεξε τύπο δραστηριότητας (προαιρετικά)

Διάλεξε Έξτρα Υπηρεσίες

Επίλεξε επιπρόσθετες υπηρεσίες που θέλεις να βάλεις στη κράτηση σου

Διάλεξε Ημερομηνία & Ώρα

Επίλεξε την ακριβή Ημερομηνία και Ώρα για την κράτηση σου

Εγγραφή / Σύνδεση

Έχεις ήδη λογαριασμό; Απλώς συνδέσου για να ολοκληρώσεις την εγγραφή σου.

Εαν όχι, μπορείς γρήγορα και απλά να δημιουργήσεις καινούργιο λογαριασμό συμπληρώνοντας όλα τα πεδία ή κάνοντας σύνδεση με Facebook / Google.

Διάλεξε Τρόπο Πληρωμής

Επίλεξε τον τρόπο που επιθυμείς να πληρώσεις.

Επιβεβαίωση Κράτησης

Επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία που βλέπεις και πάτα καταχώρηση προκειμένου να ολοκληρωθεί η κράτηση σου

Ολοκλήρωση Κράτησης

Η κράτηση σου ολοκληρώθηκε επιτυχημένα! Ώρα για διασκέδαση..
Χρειάζεσαι βοήθεια?

Κάλεσε μας στο 6909399223 ή στείλε μας email στο [email protected]

Διαθέσιμες Δραστηριότητες

Διαθέσιμες Δραστηριότητες
Τύπος Δραστηριότητας
Έξτρα Υπηρεσίες
Ημερομηνία & Ώρα
Εγγραφή / Σύνδεση
Διάλεξε Τρόπο Πληρωμής
Επιβεβαίωση Κράτησης
Η Κράτηση Ολοκληρώθηκε!

Επίλεξε Διάρκεια

Επίλεξε την διάρκεια της δραστηριότητας όπου και η τιμή θα μεταβληθεί ανάλογα.

Πόσα άτομα;

Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 1
A320 Flight simulator 65€ Τιμή απο
40
Λεπτά
65€
60
Λεπτά
99€
F16 Flight simulator 49€ Τιμή απο
40
Λεπτά
49€
60
Λεπτά
65€
F1 simulator Διάρκεια: 15 λεπτά 20€ Τιμή απο

Περίληψη

Δραστηριότητα
Διάρκεια
Eazier
The Pilot Center
Ημ/νία
Ώρα
Πελάτης
Συνολική Τιμή
Συνολικοί Συμμετέχοντες
Πρόσθετα

A320 Flight simulator

Πετάξτε το Airbus 320. Εσείς είστε ο Κυβερνήτης. Βιώστε πώς είναι να παίρνετε εσείς τον έλεγχο ενός εμπορικού αεροσκάφους, στον προσομοιωτή του Airbus 320. Δεν θα είστε πλέον ο επιβάτης, αλλά ο κυβερνήτης. Στο Pilot Center και κατά την προσομοίωση πτήσης διάρκειας 40’, ο εκπαιδευτής πιλότος…

θα σας παράσχει μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες πριν από την πτήση και θέσης σε λειτουργία (εκκίνησης) πριν από την πτήση. Στη συνέχεια θα απογειωθείτε, θα πετάξετε ένα σύντομο δρομολόγιο και θα προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο προορισμού σας. Ανάλογα με το επίπεδο και την εμπειρία του επισκέπτη μας, μπορεί να εφαρμοστεί και πιο περίπλοκο σχέδιο πτήσης και πιο προχωρημένες προσομοιώσεις.

Περιλαμβάνεται:

 • Στο πιλοτήριο μπορούν να καθίσουν έως και 3 επιπλέον επιβάτες
Κράτηση

 

Διάβασε περισσότερα

F16 Flight simulator

Πάρτε τη δόση αδρεναλίνης σας! Γίνετε πιλότος μαχητικού αεροσκάφους. Βίωσε την εμπειρία! Το Pilot Center διαθέτει προσομοιωτή αεροσκάφους Fighting Falcon F-16 με χαρακτηριστικά παρόμοια με σχεδόν όλες τις λειτουργίες ενός πραγματικού αεροσκάφους…

Ο προσομοιωτής καθιστά δυνατή την αναπαραγωγή ορισμένων από τις πιο επικίνδυνες αποστολές και προσφέρει τις εμπειρίες ενός πραγματικού πιλότου μαχητικού αεροσκάφους. Ένας εκπαιδευτής θα παρίσταται καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης για να σας καθοδηγεί κατά τη διάρκεια των αποστολών σας αλλά και για να σας ενημερώσει για τις βασικές λειτουργίες του χειριστηρίου εξαρχής. Δεν μένει παρά να επιλέξτε την αποστολή σας και να επιβιβαστείτε στον προσομοιωτή. Παρέχουμε επίσης και την δυνατότητα επιλογής σεναρίων πτήσης, βάση την εμπειρία σας. Χειριστήριο στο ένα χέρι, μοχλός ισχύος στο άλλο: ο πιλότος είστε εσείς!

Περιλαμβάνεται:

 • Πλήθος αποστολών όπως Εναέρια Μάχη,Επίθεση Αέρος Εδάφους, Προσγειώσεις σε Αεροπλανοφόρα, Εναέριος Ανεφοδιασμός, Αναγνωριστικές Πτήσεις , Έγγυς Αεροπορική Υποστήριξη, Ακροβατικά

Κράτηση

 

Διάβασε περισσότερα

 F1 simulator

Νιώστε σαν οδηγός Formula 1 σε αγώνα. Η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις του Grand Prix! Νιώστε σαν να αγωνίζεστε στην πίστα της F1! Ο Formula 1 προσομοιωτής μας είναι ακριβές αντίγραφό ενός αληθινού αυτοκινήτου αγώνων, επάνω σε βάση με κίνηση (full motion)! Ίδιο μέγεθος! Ένα προς ένα!..

Έτσι όσοι το πιλοτάρουν βιώνουν τις ίδιες συνθήκες με τους οδηγούς αγώνων. Μόλις μπαίνουν νιώθουν αμέσως την αδρεναλίνη να τους κυριεύει! Ναι ο προσομοιωτής F1 είναι μοναδικός! Λόγω της αυθεντικότητας της εμπειρίας που προσφέρει! Η αίσθηση των Gs, το ρεαλιστικό εσωτερικό μιας F1, oι τρεις οθόνες γύρω καθώς οδηγείς και μια F1 ομάδα δίπλα σου! Ενήλικες άντρες & γυναίκες, παιδιά άνω των 12 μπορούν όλοι να μπουν στο πιλοτήριο της F1 του The Pilot Center. Για να νιώσουν όλη την συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του να παίρνεις εσύ, στα χέρια σου, τον έλεγχο ενός τέτοιου οχήματος. Και να το πιλοτάρεις μόνος σου σε απόλυτα αληθινές συνθήκες!

Κράτηση

 

Διάβασε περισσότερα

Q Λίγα λόγια για την επιχείρηση

Το The Pilot Center ήρθε στην Ελλάδα από ένα σύνολο φίλων που έχουν μεγάλη αγάπη στα αεροπλάνα και την ταχύτητα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να αποκτήσει πρόσβαση στο πιλοτήριο ενός επιβατικού αεροσκάφους, ενός μαχητικού αλλά και μιας Formula-1 και να νιώσει την συγκίνηση του να πετάξει το αεροσκάφος ή να οδηγήσει το αγωνιστικό. The Pilot Center διαθέτει επαγγελματίες πιλότους που δρουν ως συγκυβερνήτες στις πτήσεις και θα καθοδηγούν τους επισκέπτες μας βήμα προς βήμα. Λίγα λόγια για τους προσομοιωτές μας Ο προσομοιωτής πτήσης Airbus A320 είναι ένα ακριβές αντίγραφο των πραγματικών αεροσκαφών που χρησιμοποιούνται από τις αεροπορικές εταιρείες με πλήρως λειτουργικά συστήματα ελέγχου και όργανα. Προσφέρει μια αυθεντική και συναρπαστική εμπειρία πτήσεων που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε μια πραγματική πτήση! Χρησιμοποιείται ακόμη και από τους επαγγελματίες πιλότους για την προσωπική τους εξάσκηση! Ο προσομοιωτής πτήσεων του μαχητικού αεροσκάφους Falcon F-16 Βlock 52 έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. Όλες οι λειτουργίες ενός πραγματικού F-16 όπως η ταχύτητα σε Μαχ, ο πυροβολισμός, οι βουτιές, οι περιστροφές και τα γυρίσματα είναι πλέον διαθέσιμες. Η Formula-1 είναι ακριβές αντίγραφο του αληθινού αυτοκίνητου αγώνων και έχει μια ρεαλιστικά κινουμένη βάση (full motion) καθώς και ένα τιμόνι που μεταδίδει στον οδηγό σχεδόν όλες τις δυνάμεις (G force) που νιώθει ένας πραγματικός οδηγός F1 Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε στο χώρο του Pilot Center και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό σαν εμπειρία.

 • €€€
 • Από 20€ / άτομο

Claim This Listing

Μπες στη μεγάλη κλήρωση του efun και κέρδισε ενα iPhone12 και ένα Playstation5
ΚΕΡΔΙΣΕ IPHONE12 & PS5
ΕΓΓΡΑΦΗ
Μπες στη μεγάλη κλήρωση του efun και κέρδισε
ενα iPhone12 & ένα Playstation5
ΚΕΡΔΙΣΕ IPHONE12 & PS5
ΕΓΓΡΑΦΗ