Περιοχή location-100

Νάξος

Κάνε Κράτηση

 

Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 1 ώρα)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Στο μάθημα 1 ώρας για αρχάριους, στόχος είναι να εξοικειωθείτε με το σκάφος και το πανί και να μάθετε τα βασικά του Windsurfing, όπως πώς να στέκεστε στο σκάφος, πώς να γυρίσετε το πανί και πώς να χρησιμοποιήσετε τον άνεμο για να κινηθείτε. -Συνιστάται για μικρά παιδιά. -Το μάθημα μπορεί να γίνει ιδιωτικά ή για δύο άτομα ή για group 3-5 ατόμων με τον ίδιο δάσκαλο.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 2 ώρες)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Στο μάθημα 2 ωρών για αρχάριους (1 ώρα μάθημα και 1 ώρα ελεύθερη άσκηση) , στόχος είναι να εξοικειωθείτε με το σκάφος και το πανί και να μάθετε τα βασικά του Windsurfing, όπως πώς να στέκεστε στο σκάφος, πώς να γυρίσετε το πανί και πώς να χρησιμοποιήσετε τον άνεμο για να κινηθείτε. -Το μάθημα μπορεί να γίνει ιδιωτικά ή για δύο άτομα ή για group 3-5 ατόμων με τον ίδιο δάσκαλο.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 4 ώρες)

ο Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Το μάθημα 4 ωρών για αρχάριους αφορά 4 ώρες μάθημα και συνιστάται για μικρά παιδιά. -Το μάθημα μπορεί να γίνει ιδιωτικά ή για δύο άτομα ή για group 3-5 ατόμων με τον ίδιο δάσκαλο.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 8 ώρες)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Αυτό είναι ένα 8ωρο πρόγραμμα στο οποίο το μάθημα πραγματοποιείται για 4 ημέρες με 2 ώρες θεωρίας και πρακτικής την ημέρα. – Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Θα μάθετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας -Θα μάθετε πώς να πηγαίνετε προς τα κάτω και προς τα πάνω, πώς να ξεκινήσετε την παραλία, πώς να προβλέψετε τον άνεμο, πώς να γυρίσετε -Θα μάθετε επίσης προηγμένες τεχνικές για να μείνετε και να επιστρέψετε στο ίδιο μέρος. -Θα μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας και να έχετε μια άψογη τεχνική.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 15 ώρες)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διάρκειας 15 ωρών για να μάθετε τα βασικά της ιστιοσανίδας και να σας κάνει έναν ενδιάμεσο αναβάτη. -Το μάθημα πραγματοποιείται σε 5 ημέρες με 3 ώρες θεωρίας και πρακτικής την ημέρα. – Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. -Θα μάθετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. -Θα μάθετε πώς να πηγαίνετε προς τα κάτω και προς τα πάνω, πώς να ξεκινήσετε από την παραλία, πώς να προβλέψετε τον άνεμο και πώς να γυρίσετε. -Θα μάθετε επίσης προηγμένες τεχνικές για να κολλήσετε και να επιστρέψετε στο ίδιο μέρος -Θα μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας και να έχετε μια άψογη τεχνική -Θα είσαι ένας προχωρημένος αναβάτης μέχρι το τέλος του μαθήματος σε θέση να κάνεις waterstart και jibe -Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε το λουρί και να μπαίνετε στα πόδια


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 1 μέρα)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάθημα 1 ώρας και δωρεάν πρακτική όλη την ημέρα.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Αρχάριοι 4 μέρες)

Το Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνΤο Laguna Beach Park προσφέρει μαθήματα ιστιοσανίδας για αρχάριους και προχωρημένους. Όποιο και αν είναι το επίπεδό σας, θα λατρέψετε το windsurfing στα ζεστά νερά της λιμνοθάλασσας με τον άνεμο να μην σταματήσει ποτέ να φυσάει. Ένα ιδανικό σημείο με έμπειρους εκπαιδευτές για να σας κάνει να ερωτευτείτε με ένα από τα καλύτερα θαλάσσια σπορ! Τα μαθήματα για αρχάριους γίνονται με εξειδικευμένο εξοπλισμό για αρχάριους. Μαθαίνετε τα βασικά θέματα θεωρίας και ασφάλειας. Στο τέλος του μαθήματος θα είστε ανεξάρτητος αναβάτης! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μάθημα 1 ώρας και δωρεάν πρακτική το υπόλοιπο της ημέρας για 4 ημέρες συνολικά.


Μαθήματα Windsurfing στην Νάξο (Advanced)

Μάθημα 1 ώρας για προχωρημένους. Είναι ένα εξατομικευμένο μάθημα για να εξασκηθείτε στην τεχνική σας. -Μπορείτε να εξασκηθείτε σε Chop Hop, Fast Tacks, Jumping, First Freestyle Tricks.


Ενοικίαση εξοπλισμού ιστιοσανίδας στη Νάξο για αρχάριους

Στο Laguna Beach Park μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο εξοπλισμό ιστιοσανίδας για ενοικίαση στη Νάξο. Διαθέτουμε ειδικό εξοπλισμό για αρχάριους για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα.


Ενοικίαση εξοπλισμού ιστιοσανίδας στη Νάξο για προχωρημένους

Στο Laguna Beach Park μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο εξοπλισμό ιστιοσανίδας για ενοικίαση στη Νάξο.


Gallery

Σημείο Συνάντησης

Δες επίσης

Ποδόσφαιρο
 • €€€
 • Από 4€ / άτομο
Renti Soccer Club
cat-icon Ποδόσφαιρο

Renti Soccer Club Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Ποδόσφαιρο
 • €€€
 • Από απο 5€ / άτομο
Ποδόσφαιρο στο Κορωπί
Κρουαζιέρες
 • €€€€
 • Από από 33€ / άτομο
Summer Dreams Daily Cruises
cat-icon Κρουαζιέρες

Summer Dreams Daily Cruises Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Αλεξίπτωτο Θαλάσσης
 • €€€€
 • Από 50€ / άτομο
Buka Buka
cat-icon Αλεξίπτωτο Θαλάσσης

Buka Buka Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Αλεξίπτωτο Πλαγιάς (παρα5)
 • €€€
 • Από 100€ / άτομο
No Borders
Κρουαζιέρες
 • €€€€
 • Από 65€ / άτομο
Rhodes Day Cruise
cat-icon Κρουαζιέρες

Rhodes Day Cruise Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Καταδύσεις
 • €€€€
 • Από 40€ / άτομο
Dive Blue Dream
cat-icon Καταδύσεις

Dive Blue Dream Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 6 ημέρες

Κανό Καγιάκ
 • €€€€
 • Από 45€ / άτομο
Santorini Sea Kayak
cat-icon Κανό Καγιάκ

Santorini Sea Kayak Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

4 ώρες

Ενοικίαση Σκάφους
 • €€€
 • Από 16€ / άτομο
Sivota Rent a Boat
cat-icon Ενοικίαση Σκάφους

Sivota Rent a Boat Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 10 ώρες

Κρουαζιέρες
 • €€€€
 • Από 35€ / άτομο
Amvrakikos Cruises
cat-icon Κρουαζιέρες

Amvrakikos Cruises

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

5 ώρες

Αλεξίπτωτο Πλαγιάς (παρα5)
 • €€€
 • Από 100€ / άτομο
Oxygen Paragliding
cat-icon Αλεξίπτωτο Πλαγιάς (παρα5)

Oxygen Paragliding Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 40 λεπτά

Windsurf
 • €€€€
 • Από 60€ / άτομο
Μάθημα Windsurf 2 ωρών στην Κόρινθο
Ψάρεμα / Fishing Trips
 • €€€€
 • Από 50€ / άτομο
Εκδρομή με σκάφος για Ψάρεμα στην Ρόδο
cat-icon Ψάρεμα / Fishing Trips

Εκδρομή με σκάφος για Ψάρεμα στην Ρόδο Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

4 ώρες και 30 λεπτά

Καταδύσεις
 • €€€€
 • Από 60€ / άτομο
Lepia Dive Center
cat-icon Καταδύσεις

Lepia Dive Center Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Καταδύσεις
 • €€€€
 • Από 60€ / άτομο
X-ta-sea Divers
cat-icon Καταδύσεις

X-ta-sea Divers Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!
Κρουαζιέρες
 • €€€
 • Από 95€ / άτομο
Xanemo Sailing
cat-icon Κρουαζιέρες

Xanemo Sailing Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 7 ημέρες

Καταδύσεις
 • €€€€
 • Από 65€ / άτομο
Caldera Diving
cat-icon Καταδύσεις cat-icon Κρουαζιέρες

Caldera Diving Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 3 ώρες

Καταδύσεις
 • €€€€
 • Από απο 35€ / άτομο
Καταδύσεις στη Νέα Μάκρη
cat-icon Καταδύσεις

Καταδύσεις στη Νέα Μάκρη Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 4 ημέρες

Snorkeling
 • €€€€
 • Από 50€ / άτομο
Mykonos Diving Center
cat-icon Snorkeling cat-icon Καταδύσεις

Mykonos Diving Center Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 3 ώρες

Rafting
 • €€€€
 • Από 35€ / άτομο
Rafting στον Βοϊδομάτη
cat-icon Rafting

Rafting στον Βοϊδομάτη Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

2 ώρες και 30 λεπτά

Ιππασία
 • €€€
 • Από 30€ / άτομο
Ιππασία στο Βοιδομάτη
cat-icon Ιππασία

Ιππασία στο Βοιδομάτη Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 1 ώρα και 10 λεπτά

Τοξοβολία
 • €€€
 • Από 10€ / άτομο
Τοξοβολία Στο Ζαγόρι
Πεζοπορία
 • €€€
 • Από 30€ / άτομο
Πεζοπορία στo Ζαγόρι / Κόνιτσα
cat-icon Πεζοπορία

Πεζοπορία στo Ζαγόρι / Κόνιτσα

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 9 ώρες

Rafting
 • €€€€
 • Από 45€ / άτομο
Rafting στα Τζουμέρκα
cat-icon Rafting

Rafting στα Τζουμέρκα Εγκεκριμένο

Γίνε ο πρώτος που θα βαθμολογήσει!

Έως 4 ώρες

Ιππασία
 • €€€
 • Από 25€ / άτομο
Ιππασία στα Τζουμέρκα
Zip Line
 • €€€
 • Από 15€ / άτομο
Εναέριο πέρασμα (Flying fox) στον Άραχθο
Πεζοπορία
 • €€€
 • Από 25€ / άτομο
Πεζοπορία στα Τζουμέρκα
Φαράγγια / Σπήλαια
 • €€€€
 • Από 60€ / άτομο
Canyoning στα Τζουμέρκα